Ważnym aspektem w ekspozycji produktów spożywczych, dań i napojów jest stopień schłodzenia.

  • chłodne napoje chętniej pijemy
  • produkty eksponowane na lodzie dają wrażenie świeżości
  • eksponowanie na lodzie sprzyja utrzymaniu świeżości produktów
  • eksponowanie na lodzie wyzwala efekt sprzedaży impulsowej

Gdzie stoły lodowe OLSEN&BERG są niezbędne:

  • bankiety hotelowe
  • wyposażenie dobrego cateringu
  • kawiarnie > ekspozycje organicznych smoothies,  soków
  • restauracje – kuszenie klientów nowościami w menu. Tu ekspozycja jest niezbędna.
  • biznes sezonowy w kurortach
  • biznes foodtruck ( możliwość wystawienia przed autem ciekawych produktów lub zwyczajnie napojów

Możliwości wykorzystania Wanny OLSEN&BERG są bardzo szerokie.

 

HIGIENA I SKŁADOWANIE

Utrzymanie higieny:

  • konstrukcja stołów pozwala na swobodne czyszczenie szmatką z pełnym dojściem do wszystkich zagłębień.
  • catering może bez obaw skorzystać z czyszczenia ciśnieniowego

Składowanie:

  • Lekka konstrukcja pozwala na składanie i rozkładanie przez jedną osobę.
  • Po złożeniu nogi chowają się całkowicie w korpusie wanny lodowej.
  • Stoły można składować poziomo lub pionowo.

Nowoczesne i proste formy urządzeń bankietowych – nie przytłaczają eksponowanych w nich produktów. Pozwalają utrzymać higienę.

…co równie ważne po bankiecie złożysz je szybko i przeniesiesz do magazynku ustawiając jak stół cateringowy.

Olsen & Berg – Scandinavian Banquet Style.